Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες

Όχι μόνο για όσα πρόσφατα ξαναέζησε η ανθρωπότητα,  αυτά που υπαγορεύουν την κοινωνική αποστασιοποίηση, αλλά και λόγους πρακτικής εξυπηρέτησης τα γραφεία μας μπορούν να σας παρέχουν ολοκληρωμένα νομικές υπηρεσίες και να επιλύσουν με επιτυχία κάθε πρόβλημα σας , χωρίς να βρεθούμε από κοντά. Πράγματι εξαιρετικά ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που το Δίκαιο μας απαιτεί την αυτοπρόσωπη παρουσία σας σε Δικαστήρια ή Συμβολαιογράφο.  Και μάλλον και αυτές θα μπορέσουν σύντομα να αντικατασταθούν με τη ψηφιακή υπογραφή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας που παρουσιάζουμε στην επιλογή « επικοινωνία» για να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο SKYPE. Μπορείτε να καλείτε στο κινητό τηλέφωνο 6944311300 όλο το 24ώρο ή να αποστέλλετε email στο info@sblawservices.gr για ένα τέτοιο ραντεβού. Ακόμα και αν δεν απαντήσουμε αμέσως θα σας καλέσουμε άμεσα για μία διαδικτυακή αλλά ζωντανή επικοινωνία.

Χρειάζεστε νομική συμβουλή;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Για οποιαδήποτε νομική συμβουλή σε θέματα Ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας διαρκώς!
Ελληνικα