Νομική Συμβουλή

Μπορείτε να ζητήσετε την νομική μας συμβουλή στα θέματα που εξειδικευόμαστε είτε στέλνοντας μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) μας,  είτε τηλεφωνικά (τους τηλεφωνικούς αριθμούς και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα βρείτε στην ‘’επικοινωνία’’ ).

Μια νομική συμβουλή από έμπειρους στην πράξη δικηγόρους, μπορεί να σας αποτρέψει από την άσκοπη δαπάνη πολλές φορές, πολλών χρημάτων, να κατευθύνει τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του νομικού σας προβλήματος, ή ακόμα απλώς να σας συμβουλέψει ότι δεν υπάρχει τελικώς νομικό πρόβλημα.

Παραδείγματα νομικής συμβουλής σε τομείς εξειδίκευσής μας.

Σας παρέχουμε ακριβείς οδηγίες σχετικά με την δυνατότητα αναβολής στράτευσης, τις κυρώσεις ανυποταξίας κ.λπ. ώστε τελικά να μπορείτε να σχεδιάσετε τις σπουδές σας ή την επαγγελματική σας πορεία, ή την παραμονή σας στο εξωτερικό χωρίς να σας απασχολούν στρατιωτικά θέματα.

Ακόμα, μία νομική συμβουλή σε θέματα κληρονομικού και φορολογικού δικαίου θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε επιπλέον φόρους μακροπρόθεσμα, ή να επιλέξετε την κατάλληλη ώρα και μέσο για να εξασφαλίσετε μία κληρονομική διαδοχή με το χαμηλότερο δυνατό φορολογικό κόστος.

Χρειάζεστε νομική συμβουλή;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Για οποιαδήποτε νομική συμβουλή σε θέματα Ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας διαρκώς!
Ελληνικα