Νομική Συμβουλή

Μπορείτε να ζητήσετε την νομική μας συμβουλή στα θέματα που εξειδικευόμαστε είτε στέλνοντας μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) μας,  είτε τηλεφωνικά (τους τηλεφωνικούς αριθμούς και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα βρείτε στην ‘’επικοινωνία’’ ).

Μια νομική συμβουλή από έμπειρους στην πράξη δικηγόρους, μπορεί να σας αποτρέψει από την άσκοπη δαπάνη πολλές φορές, πολλών χρημάτων, να κατευθύνει τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του νομικού σας προβλήματος, ή ακόμα απλώς να σας συμβουλέψει ότι δεν υπάρχει τελικώς νομικό πρόβλημα.

Παραδείγματα νομικής συμβουλής σε τομείς εξειδίκευσής μας.

Σας παρέχουμε ακριβείς οδηγίες σχετικά με την δυνατότητα αναβολής στράτευσης, τις κυρώσεις ανυποταξίας κ.λπ. ώστε τελικά να μπορείτε να σχεδιάσετε τις σπουδές σας ή την επαγγελματική σας πορεία, ή την παραμονή σας στο εξωτερικό χωρίς να σας απασχολούν στρατιωτικά θέματα.

Ακόμα, μία νομική συμβουλή σε θέματα κληρονομικού και φορολογικού δικαίου θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε επιπλέον φόρους μακροπρόθεσμα, ή να επιλέξετε την κατάλληλη ώρα και μέσο για να εξασφαλίσετε μία κληρονομική διαδοχή με το χαμηλότερο δυνατό φορολογικό κόστος.

Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες

Δεν είναι, όμως μόνο το θέμα της  νομικής συμβουλής στο οποίο μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε διαδικτυακά ή απλά και τηλεφωνικά,  δηλαδή χωρίς  να βρεθούμε από κοντά. Πράγματι εξαιρετικά ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που το Δίκαιο μας απαιτεί την αυτοπρόσωπη παρουσία σας σε Δικαστήρια ή Συμβολαιογράφο   και αυτές θα μπορέσουν σύντομα να αντικατασταθούν με τη ψηφιακή υπογραφή σας, ενώ για την διεκπεραίωση εργασιών διοικητικής φύσης πχ ένα αντίγραφο ποινικού  μητρώου,  αρκεί η προφορική σας εξουσιοδότηση ή η αποστολή απλής υπογραφής σας  με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όχι, λοιπόν μόνο για όσα πρόσφατα ξαναέζησε η ανθρωπότητα λόγω της πρώτης πανδημίας του 21ου αιώνα,  αυτά που υπαγορεύουν την κοινωνική αποστασιοποίηση, αλλά και λόγους πρακτικής εξυπηρέτησης τα γραφεία μας μπορούν να σας παρέχουν ολοκληρωμένα νομικές υπηρεσίες και να επιλύσουν με επιτυχία κάθε πρόβλημα σας , χωρίς να βρεθούμε από κοντά ή να χρειαστεί να παραστείτε σε οποιαδήποτε δημόσιο χώρο  Μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας που παρουσιάζουμε στην επιλογή « επικοινωνία» για να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο SKYPE. Μπορείτε να καλείτε στο κινητό τηλέφωνο 6944311300 όλο το 24ώρο ή να αποστέλλετε email στο info@sblawservices.gr για ένα τέτοιο ραντεβού. Ακόμα και αν δεν απαντήσουμε αμέσως θα σας καλέσουμε άμεσα για μία διαδικτυακή αλλά ζωντανή επικοινωνία.

Χρειάζεστε νομική συμβουλή;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Για οποιαδήποτε νομική συμβουλή σε θέματα Ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας διαρκώς!
Ελληνικα