Δίκαιο Ακινήτων – Κληρονομικό Δίκαιο – Κτηματολογικές Εγγραφές

Tο γραφείο μας αναλαμβάνει δηλώσεις κτηματολογίου, όπως και διεκπεραιώσεις στον Νομό Χαλκιδικής.

Είμαστε εξειδικευμένοι αφού επί σειρά ετών ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες ακινήτων, εν γένει συμβολαιογραφικές πράξεις όπως γονικές παροχές, δωρεές κ.λ.π. σε συνεργασία με γνωστούς και έγκριτους συμβολαιογράφους σε όλη την Ελλάδα.

Οι κτηματομεσιτικές συναλλαγές καθώς και οι διαφορές από μεσιτικές αμοιβές είναι ένας τομέας που μας απασχολεί και αποτελεί αντικείμενο των γραφείων μας επίσης σε όλη την Ελλάδα.

Τα γραφεία μας ασχολούνται με το κληρονομικό δίκαιο και αναλαμβάνουν την αποδοχή ή αποποίηση κληρονομίας και όλη την απαραίτητη διεκπεραίωση των υποθέσεων αυτών σε συνεργασία και με λογιστικά γραφεία.

Οι μισθωτικές διαφορές είναι ένας τομέας εξειδίκευσής μας ιδιαίτερα αναπτυγμένος.

Διαταγές απόδοσης μισθίου, διαταγές πληρωμής μισθωμάτων, εν γένει μισθωτικές αγωγές καθώς και αγωγές καταβολής κοινοχρήστων αναλαμβάνονται από το γραφείο μας με εγγυημένη επιτυχία , ταχύτητα και συνέπεια.

Σχετικά Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Ν. 2961-2001 Kώδικας διατάξεων φορολογίας κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών και κερδών από λαχεία

Παραθέτουμε τον Κώδικα αυτόν στην ισχύουσα μορφή του κατά τον χρόνο που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του παρόντος ιστότοπου. Παραπέμπουμε σε συγκεκριμένες διατάξεις του  από το […]

Η φορολογία των ακινήτων στην Ελλάδα

1.ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Θα σας παρουσιάσουμε σε σειρά τριών άρθρων τους φόρους που συνοδεύουν τα ακίνητα ή  αλλιώς την ακίνητη περιούσια στην Ελλάδα.  Τα άρθρα μας αυτά θα […]

Χρειάζεστε νομική συμβουλή;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Για οποιαδήποτε νομική συμβουλή σε θέματα Ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας διαρκώς!
Ελληνικα